Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Stijl

Prijs

Mephisto

  • Mephisto
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Mephisto

Schoenen van Mephisto hebben een optimaal loopcomfort en zijn van hoge kwaliteit. De handgemaakte modellen combineren een modern design en een optimale pasvorm. De collectie van Mephisto behoort tot één van de populairste merken in het comfort segment. De MEPHISTO collectie bestaat deels uit de MOBILS lijn, gespecialiseerd in de “uitdagende voet”. Met innovatieve technologieën en nauw samenwerkend met podologen worden een geoptimaliseerde schoenen collectie ontwikkeld, die comfort met trendy materialen en keurig design combineert. MEPHISTO-schoenen passen zich perfect aan bij de voet door de “MEPHISTO vier comfort argumenten”.
Een van de bijzondere kenmerken van alle MOBILS-schoenen is de zachte vulling rondom de voet. Deze zachte opvulling tussen de voering en het leer zorgt voor een comfortabel draagcomfort en voorkomt knel - en drukpunten. De innovatieve COMFORTEMP-voering bevat een temperatuur regulerend microvezelmembraan. Dit membraan zorgt ervoor dat de temperatuur in de MOBILS-schoenen alle seizoenen optimaal is.
Het anatomisch gevormde, uitneembaar voetbed ondersteunt bij elke stap de natuurlijke beweging van de voet. Bovendien worden harde schokken aanzienlijk verminderd. Elke MOBILS-schoen of sandaal garandeert natuurlijk zacht en moeiteloos loopplezier. Het uitneembaar voetbed is vanzelfsprekend en in de meeste gevallen te ruilen met een steunzool. De innovatieve SOFT-AIR Technologie is het geheim van het buitengewone comfort in alle MEPHISTO-schoenen: de flexibele, duurzaam-elastische en extreem zachte SOFT--AIR-tussenzool vermindert harde schokken tot een absoluut minimum.

Mephisto online bestellen

Bekijk de collectie van Mephisto bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Mephisto bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames en herencollectie van Mephisto te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Mephisto is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.


Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.