< Vorige pagina

Categorie

Geslacht

Merk

Maat

Kleur

Materiaal

Pollini

  • Pollini
Aantal
Filteren
Filters

Pollini

Pollini werd in 1953 in San Mauro Pascoli opgericht, een klein stadje in Emilia Romagna. Het merk werd snel bekend. Het leer wordt zorgvuldig geselecteerd en uitgekozen zodat het leer overal dezelfde dikte heeft. Pollini is te dragen bij bijna alle outfits en is goed te combineren met verschillende stijlen. De prachtige collectie wordt geïnspireerd door de hedendaagse glamour trend. Kortom Pollini is echt een merk van deze tijd.

Pollini online bestellen

Bekijk de collectie van Pollini bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Pollini bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Pollini te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Pollini