< Vorige pagina

Merk

Prijs

Sluiting

Reebok

  • Reebok
Aantal
Filters
Filters

Reebok

Reebok begon met produceren in Bolton Verenigd Koninkrijk. Reebok International Limited is een Engelse onderneming. De onderneming produceert sportschoenen, sportkleding en andere sportartikelen. De naam komt van het Afrikaanse woord Reebok wat staat voor een Afrikaanse antilope. De schoenen van Reebok zijn uiterst comfortabel om mee te sporten en kunnen ook gedragen worden bij verschillende outfits. Door de verschillende kleuren van de schoenen zijn ze elk seizoen te dragen. De sneakers zijn betaalbaar en hebben elk jaar nieuwe modellen.

Reebok online bestellen

Bekijk de collectie van Reebok bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Reebok bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Reebok te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.