< Vorige pagina

Geslacht

Voering

Prijs

Rehab

  • Rehab
Aantal
Filters
Filters

Rehab

Rehab is een Nederlands merk dat is opgericht in 2008 door Jaco Flach. Rehab is een uniek merk waarbij kwaliteit voorop staat. Na het ontwerp- en ontwikkelingsproces in de Nederlandse ontwerpbureaus worden de schoenen geproduceerd in Portugal door vijf bekwame fabrieken met dezelfde passie voor hoogwaardige producten.

Verschillende stijlen maken de schoenen zeer populair bij vele mannen. Alle schoenen van Rehab worden met de hand gemaakt en geproduceerd. Door de verschillende ontwikkeling van technieken voor de zolen en voering zijn deze schoenen extra comfortabel. Rehab maakt gebruik van duurzame producten waaronder plantaardig gelooid leer. Gelooid leer wordt geproduceerd zonder chemicaliën te gebruiken zodat u lang van uw schoenen kunt genieten.

Rehab online bestellen

Bekijk de collectie van Rehab bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Rehab bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de herencollectie van Rehab te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.