Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Merk

Prijs

Skechers

  • Skechers
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Skechers

Skechers werd in 1992 opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael Greenberg vanuit Californië. Skechers schoenen waren vooral gericht op de skatende jongeren. Later kwamen er verschillende stijlen naar voren gericht op mensen met een actief leven.

Door het lichte gewicht van de schoenen zijn ze geschikt om de hele dag op te lopen. Het voetbed zorgt voor een ademend vermogen en biedt comfort en ondersteuning. De schoenen zijn goed te herkennen aan het logo van Skechers, een S, dat meestal vrij groot zichtbaar is op de schoenen.

Skechers online bestellen

Bekijk de collectie van Skechers bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Skechers bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en kindercollectie van Skechers te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.