< Vorige pagina

Merk

Ugg

  • Ugg
Aantal
Filteren
Filters

UGG®

Nolten Schoenen is een officieel UGG verkooppunt. De gehele UGG collectie is online te bestellen of bij één van onze 9 winkels. In onze grotere winkels vind je zelfs een shop in shop van UGG voor dames, heren en kinderen zoals de UGG Classic Short, UGG Classic Mini of de UGG Bailey Bow.

De oorsprong van UGG ligt in Byron Bay, Australia. Vindingrijke surfers bedachten een manier om na het surfen de voeten warm te houden, Daarbij gebruikten zij in de omgeving aanwezige sheep-skin waar ze eenvoudige laarzen van maakten. Een succes bleek geboren en UGG is inmiddels wereldwijd een gewild fashion merk. Bekend van de met sheep-skin gevoerde UGG laarzen van bijzondere kwaliteit en heerlijk comfortabel om te dragen.

UGG online bestellen

Bekijk de collectie van UGG op Nolten.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoop binnen 5 werkdagen terugbetaald.

UGG bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames, heren en kindercollectie van UGG te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Filteren

  • Ugg