< Vorige pagina

Geslacht

Prijs

Van Bommel

  • Van Bommel
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Van Bommel

Van Bommel schoenen is één van de oudste en bekendste schoenenmerken van Nederland. In 1734 werd de eerste persoon van de familie v Bommel schoenmaker en tegenwoordig geeft de negende generatie leiding aan het bedrijf. Schoenfabriek Van Bommel produceert een groot deel van haar veterschoenen en riemen nog steeds in de eigen fabriek in Moergestel, Nederland. Deze fabriek is gespecialiseerd in de Goodyear- maakwijze. De meeste andere maakwijzen worden deels handgemaakt in Portugal en Spanje.

Van Bommel maakt echte kwaliteitsschoenen die gemiddeld langer mee gaan dan een paar schoenen van inferieure kwaliteit. Afhankelijk van de maakwijze is een paar Van Bommel schoenen, in tegenstelling tot een kwalitatief mindere schoen, meerdere malen te verzolen. Van Bommels zijn echte stijlvolle schoenen, tijdloos met een klassiek karakter. Toch biedt van Bommel ieder seizoen weer een vernieuwende collectie schoenen en riemen en is het ietwat jongere en moderne Floris van Bommel een mooie toevoeging op de Van Bommel enkelboots, instapschoenen, enkellaarzen en riemen collecties. Daarom is Van Bommel voor velen een vertrouwde keuze en onderscheidt het merk zich nog steeds in kwaliteit met de brede keuze zakelijke gespschoenen en casual herenschoenen. Net als Floris van Bommel, ook verkrijgbaar bij Nolten.

Van Bommel schoenen online bestellen

Bekijk de collectie Van Bommel bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Van Bommel bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de herencollectie van Van Bommel te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.